• Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verwerkt
  • Op voorraad direct leverbaar
  • U kiest voor een betaalbaar kwalitatief product.
  • 14 dagen bedenktijd & 2 jaar garantie
  • Veilig & anoniem betalen via betaallink
Home » Retourprocedure

Retourprodure:

Ruilen en retourneren:

 

Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen uw overeenkomst zonder opgave van rede te herroepen. Nadat u uw bestelling heeft ontvangen verstrijkt uw herroepingstermijn binnen 14 dagen na ontvangst. Wanneer u meerdere artikelen binnen één bestelling verspreid over meerdere dagen ontvangt geldt het herroepingstermijn tot 14 dagen na ontvangst van uw laatst ontvangen levering. U maakt gebruik van het herroepingsrecht wanneer u ons schriftelijk per post, per e-mail of via onze klantenservice op de hoogte stelt van uw herroeping.

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht kunt u gebruik maken van het Europese modelformulier, maar u bent hier niet toe verplicht. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht sturen wij u zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging per e-mail. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de Herroeping

 

Wanneer u de volledige overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment hebt gedaan exclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk terug en in elk geval niet langer dan 14 dagen nadat wij door u op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping. Wij betalen u op dezelfde wijze terug als waarmee u uw oorspronkelijke betaling hebt verricht. Voor een dergelijke terugbetaling wordt u geen kosten in rekening gebracht. Wij zijn gerechtigd om te wachten met terugbetalen tot wij uw bestelling retour van u hebben ontvangen, u heeft aangetoond dat de artikelen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

  • Het product dient compleet in de orginele fabrieksverpakking retour gezonden te worden.

 

Ontvangen artikelen dient u niet later dan 14 dagen na de datum waarop u besluit de overeenkomst te herroepen en aan ons mede hebt gedeeld te retouneren. Ons retouradres is: Amsterdam.

U bent op tijd wanneer u de artikelen aan ons retourneert voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of - indien u deze niet meer in uw bezit heeft - een door u getekend briefje met daarop uw ordernummer.

Voorwaarden:

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Onze producten worden vanuit hygiënisch oogpunt verzegeld verkocht. Deze kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling is verbroken
2. De artikelen mogen dus niet worden gebruikt en dienen ongedragen te blijven.

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer je de verzegeling niet is verbroken(wettelijk bepaald)conform artikel( 10 lid 8):

 

•  Lingerie, ondergoed en stockings
•  Bondage speeltje's
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays,glijmiddelen, cremes gels, tabletten,erectiemiddelen etc.)

Procedure 

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een ✉helpdesk@bullparadiso.com of via onze retourformulier. Indien gewenst, kunt u hiervoor gebruikmaken van het Europese  Retourformulier voor herroeping deze wordt per e-mail aan u verstrekt . De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

* Heeft u de originele pakbon niet meer? Stuur dan een ondertekend briefje mee met daarop uw ordernummer.

 

Dropshop

Retouradres:

Postbus 027,

3125 AS Schiedam

helpdesk@bullparadiso.com

Afhandeling bij ‘ruilen’

 

Na ontvangst en controle van uw artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar u toe.

 

Let op: Lees voordat u iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed.

Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer u deze artikelen weer terug wilt.

Heeft u nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice, wij zijn bereid om u nader toe lichen. 

Extra kosten

De wet koop op afstand geeft u als consument de mogelijkheid om het product thuis te beoordelen. Mocht het product echter tijdens het beoordelen beschadigd raken dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.